Wilt u graag eens limousines huren?

vallei-limousines - Limousines huren

Het is de droom van velen: rondgereden worden in een extra lange auto met veel beenruimte, ongekende luxe en mensen die u vanaf de straat met jaloezie of verrukking aanstaren. Gaat u daarom eens een keer limousines huren bij vallei-limousines. Als dit altijd al een droom van u is geweest dan kunt u die droom eindelijk laten uitkomen. Tegen lage tarieven kunt u hier namelijk limousines huren. Zo hanteren we een standaard huurtarief zonder toeslagen. En dat is heel wat anders dan bij de concurrenten. De meeste mensen willen namelijk in de avond of nacht limousines huren, en dan ook nog eens het liefste in het weekend. Dat was eigenlijk een uitgelezen kans om de prijzen te verhogen. Maar daar hebben we geen seconde bij stilgestaan. We willen iedereen de kans geven om betaalbaar limousines te huren. Zo is er bij ons binnen ieders budget een mooi pakket samen te stellen, wanneer u het dan ook wenst. We werken met ervaren chauffeurs die hun grote wagens zonder moeite door zowel de binnenstad als over de snelweg kunnen sturen. U hoeft zich niet met het verkeer of de route bezig te houden. De wagens zijn natuurlijk voorzien van een GPS-systeem en de chauffeurs kennen de meeste steden op hun duimpje. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Kijkt u dan eens op de website bij de beschikbare auto’s en kies uw favoriete limousine uit.

Limousines huren kunt u direct online regelen

Limousines huren, hoe gaat dat precies in zijn werk? U gaat natuurlijk eerst naar onze website toe. Daar kijkt u tussen onze limousines. Zo hebt u de keuze uit onder andere:

  • Chrysler,
  • Lincoln,
  • Porsche,
  • Hummer,
  • En een Dodge Ram Limousine.

Voor vrouwen is er een prachtige roze Chrysler te huur, voor mannen een stoere Hummer H2, natuurlijk in het zwart. Maar natuurlijk mag u ook voor een vrijgezellenfeest van uw beste vriend de roze limousine aanvragen, bijvoorbeeld als practical joke. Daar doen we beslist niet moeilijk over, het is immers uw feestje en dat bedoelen we letterlijk. Afijn, als u limousines wilt huren en u hebt uw keuze gemaakt dan kunt u persoonlijk contact met ons opnemen. Via de mail of de telefoon noteren we uw wensen en stellen we een offerte op. Pas als u daar akkoord mee gaat wordt het afgerond en plannen we u in. Het is handig om bij de aanvraag van deze offerte het contactformulier op de website in te vullen. U kunt namelijk naast uw adres- en contactgegevens aangeven welke limousine u wenst, wat de datum en tijdstippen zijn, welke extra’s u wenst en met hoeveel personen u een van onze limousines wilt huren.

De chauffeur is te allen tijde inbegrepen

U kunt met maximaal 8 personen plaatsnemen in de limousine. Reist u met meer mensen? Ga dan meerdere limousines huren. U krijgt altijd een gratis fles champagne van ons. Wilt u meer van deze heerlijke mousserende wijn? Of wilt u er tevens andere drankjes en/of hapjes bij? Het is allemaal mogelijk, we vullen de minibar alvast voor u. De limousine kunnen we tevens uitrusten met een prachtig bloemstuk, leuk als u een wagen wilt huren voor uw bruiloft. Na gebruik worden de auto’s weer goed gereinigd zodat u altijd een mooie schone limousine voor de deur mag verwachten. Overigens zijn wij gevestigd in het midden van het land, een prettige uitgangspositie waardoor we landelijke dekking garanderen. Bent u benieuwd hoe anderen het hebben ervaren? Bekijk dan de recensies van eerdere klanten. Laat gerust een berichtje achter als u van onze services gebruik hebt gemaakt.

Reageren is niet mogelijk