We verzorgen kwalitatief hoogstaand wegenbouw asfalt

Home | Avema Wegenbouw | Sterk in asfalteren

Bij avema.nl kunt u te allen tijde topkwaliteit verwachten. Wij vinden wegenbouw asfalt van groot belang. Daarmee bedoelen we dat we zelfs kleine opritten van hoogwaardig asfalt voorzien, asfalt zoals men dat op de snelwegen aantreft. Maar natuurlijk is wegenbouw asfalt voornamelijk nodig voor snelwegen, ringwegen en het gebeurt steeds vaker dat kleinere wegen hiervan worden voorzien. Het is sneller om aan te leggen dan keien en stenen, het vergt vrijwel geen onderhoud en het is eenvoudig ijsvrij te houden. De hedendaagse wegenbouw asfalt dat gebruikt wordt voert water snel af, het zinkt als het ware door dit materiaal heen waarna het netjes wordt opgevangen en wordt afgevoerd, de grond in. Wilt u als beleidsmaker een nieuwe ringweg laten aanleggen of moeten er belangrijke verbindingswegen flink worden aangepakt? Dan kunt u ons voor het asfalteren inhuren. Ook voor bedrijven kunnen we van alles doen. Eigen terreinen zoals haven- en luchthaventerreinen pakken we moeiteloos aan en dat geldt ook voor het asfalteren van uw los- en laadplekken. Daarom ziet u ons ook regelmatig bij fabrieken, groothandelaren en grote warenhuizen aan het werk. Zo is het geen slecht idee om de parkeerplaats voor uw gasten met wegenbouw asfalt te voorzien. Wat we u bieden is meer dan 23 jaar aan ervaring. Wij hebben het inzicht om elk project binnen de deadline te voltooien en om u van advies te voorzien over uw geplande wegenbouw en asfalt.

Wegenbouw asfalt aanleggen is ons vak

Wegenbouw en asfalt zijn onafscheidelijk, dat lijkt ons in deze moderne tijden niet meer dan logisch. Wij gaan natuurlijk met de tijd mee en beschikken over verschillende typen wegenbouw en asfalt mogelijkheden. Grote machines kunnen immers niet gebruikt worden als het enkel gaat om het asfalteren van een oprit bij u voor uw garage. Terwijl dat in het geval van een complete snelweg natuurlijk een compleet ander verhaal is. Dan wordt het groot geschut erbij gepakt zodat we ook deze wegenbouw en asfalt werken kunnen aanpakken. Op de website vindt u diverse videofragmenten van een keur aan projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd. Om een goed beeld te krijgen van onze exacte werkzaamheden kan het daarom geen kwaad om even een kijkje te nemen. Naast alle foto’s krijgt u zo een indringend beeld van wegenbouw en asfalt als u voor Avema kiest. Om op de hoogte te blijven van onze projecten en om nog meer leuke filmpjes te bekijken kunt u ons een opzoeken en volgen op Facebook. Dat is tevens een van de diverse mogelijkheden waarmee u snel met ons in contact kunt komen. Naast dit sociale medium kunt u ons vanzelfsprekend ook telefonisch en via de mail bereiken. Wij werken vanuit Achterveld, dus vanuit de provincie Utrecht en kunnen zodoende ieder project in dit land bereiken. We nodigen u trouwens graag uit om te praten over uw plannen op het gebied van wegenbouw en asfalt.

Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven als voor de overheid

Waarom kiezen voor asfalt in plaats van steen? We hebben u al een aantal voordelen gegeven. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • Het simpele feit dat het vele malen goedkoper is per vierkante meter. Dat heeft te maken met het materiaal maar natuurlijk ook met de snelheid en dus de manuren die u kwijt bent. U bent simpelweg een dief van de portemonnee als u voor een ander materiaal kiest,
  • Het heeft geen voegen en kieren en daardoor is het vrijwel onmogelijk dat er onkruid tussen het asfalt opbloeit of erger nog, dat het op den duur verzakt,
  • En onze producten voldoen aan alle keurmerken!
  • Lees meer…

Reageren is niet mogelijk