Uw usb bedrukken?

De usb stick is en belangrijk hulpmiddel om snel en veilig belangrijke data te verplaatsen zonder hiervoor het internet te hoeven gebruiken. U wilt data wellicht offline opslaan en in kunnen zien maar dit niet met een ouderwetse drager zoals cd of dvd vervoeren. U wilt de drager kunnen hergebruiken en dat moet zo snel mogelijk. Gebruik dan een usb stick, en dan bij voorkeur de laatste versie: 3.0. U kunt uw usb bedrukken met uw naam of de naam van uw bedrijf. Of zet er een logo op en eventuele handige bedrijfsgegevens als u van plan bent om het in groten getale te bestellen en uit te delen aan uw werknemers of klanten. Daar kunt u allerlei redenen voor hebben. Bijvoorbeeld omdat u aan de ene kant uw personeel wilt motiveren en aan de andere kant dat ze op een verstandige manier met belangrijke en misschien wel geheime gegevens omgaan. Het usb bedrukken is natuurlijk een zaak die u niet zelf kunt doen. Het usb bedrukken wilt u natuurlijk uitbesteden en we hopen dat we uw aandacht hebben verkregen. Kijkt u maar eens op onze website want daar kunt u alles lezen over het usb bedrukken: usbstick-producent.nl. We zijn een bedrijf dat kwaliteit uiteraard erg hoog in het vaandel heeft staan. En dat is noodzakelijk want niet alleen moet de usb stick zin werk naar behoren verrichten en lang meegaan, het moet tevens tegen een stootje kunnen waarbij de behuizing een belangrijke rol speelt. En uiteraard wilt u niet dat het printwerk er na langdurig gebruik afslijt. Daarom garanderen we een uitstekende kwaliteit tegen een nette prijsverhouding.

Laat uw usb bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens

Hopelijk ziet u het usb bedrukken bij ons wel zitten. Voordat we van start gaan hebt u nog heel wat keuzes te maken. Want welke usb stick wilt u eigenlijk laten bedrukken? Des te meer geheugen een stick bevat, des te duurder de stick is. De behuizing kan daarnaast van divers materiaal vervaardigd zijn. Denk aan metaal, kunststof, in allerlei figuurtjes, van leer en zelfs houten usb sticks bedrukken wij. We kopen deze sticks bij de fabriek aan en dat is één van de redenen waarom we zo goedkoop kunnen leveren. Maar u begrijpt dat we een enorm aanbod bieden. Sterker nog, we hebben waarschijnlijk het grootste aanbod van alle leveranciers hier in Nederland. Gaat het om grote bestellingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want er geldt wel een limiet. Een enkele usb bedrukken is dan ook bij ons geen optie. Vraagt u van te voren gerust een offerte aan, dan weet u precies wat de kosten zijn van de sticks, het drukwerk en het vervoer tot aan uw magazijn of kantoorpand.

  • Onze sticks kunnen qua design custom-made gemaakt worden,
  • Of kies voor een standaarddesign,
  • Weet u al wat u er op laat afdrukken? Een logo, uw bedrijfsnaam of e-mailadres zijn enkele opties.

Dit is een geweldig relatiegeschenk en promotiemiddel!

U kunt het usb bedrukken aldus aan ons overlaten. We brengen de bestelling altijd op de afgesproken dag tot aan uw voordeur. En reken er maar op dat we die deadline halen, we bezorgen al binnen enkele werkdagen. Het is een product waar uw personeel maar ook bezoekers van uw kraampje op een jaarbeurs echt iets aan hebben. Het is tevens een geschikte manier om goedkoop reclame te maken. Immers, deze sticks vallen nogal op in het openbaar, zeker als ze de stick meenemen naar school, de bibliotheek of in het openbaar vervoer gebruiken terwijl men werkt op zijn of haar tablet.

Reageren is niet mogelijk