Transformatoren nodig?

Transformatoren zijn er in alle soorten en maten. Het zal ons niet erg verbazen als u hier niet erg veel verstand van hebt. En dat is niets om u voor te schamen. Waarom zou u verstand hebben van transformatoren? Bent u ingenieur, aannemer, elektricien of werkt u in een bouwmarkt? Dan is het een heel ander verhaal want dan moet u juist weten wat de verschillen zijn tussen de diverse transformatoren die er op de markt zijn. Deze doelgroep willen we in deze tekst graag aanspreken. Want u bent wellicht op zoek naar een leverancier van transformatoren en dan treft het dat u bij ons bedrijf bent beland. Want bij ons kunt u snel transformators bestellen door het producten te kiezen dat u nodig hebt. Geef op hoeveel transformatoren u wilt bestellen en kijk tevens bij onze andere producten en accessoires op eti.nl. Snoeren, bedrading, power units en dergelijke accessoires mogen niet ontbreken dus u doet er goed aan om ze direct met uw bestelling transformatoren mee te nemen. Dat scheelt u tevens verzendkosten dus ook daar kunt u de vruchten van plukken. Nadat u dit allemaal hebt uitgezocht vult u uw bedrijfsnaam, adres, contactgegevens en eventuele opmerkingen in. Betaal het bedrag via een digitale betaalservice zoals u dat ongetwijfeld weleens in een andere webwinkel hebt gedaan. Log in op uw account en betaal via PayPal, iDEAL of met uw credit card. U krijgt een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als het pakketje uw kant opkomt.

We verkopen transformatoren in diverse sterktes

U zoekt transformatoren voor toepassingen in de industrie, in de medische zorg of voor een andere branche. Wij van Eti bouwen al meer dan 60 transformators in onze eigen fabriek. Met zorg kunnen wij transformatoren voor u op maat maken zodat ze voldoen aan de moderne standaard. Binnen een fabriek kan de stroomvoorziening van het ene apparaat geheel andere behoeften hebben dan een ander apparaat. Wellicht rijden elektrische treinen op voltages ver boven de 1000 Volt terwijl een kleinere machine hier niet op kan draaien. U krijgt van de energieleverancier 230 Volt aangeleverd. Om de netspanning te verhogen hebt u deze transformatoren nodig, anders kunnen machines niet draaiende worden gehouden. En dat is dan ook waar onze transformatoren om de hoek kijken. We bieden u een keur aan verschillende transformators aan dus ziet u door de bomen het bos niet meer, dan kunt u onze hulp eenvoudig inschakelen. Klim in dat geval in de pen en schrijf ons aan. Geef aan om welke machines het gaan, wat de netspanning moet zijn en of het gaat om wisselspanning of gelijkspanning. De kans dat we u gelijk van dienst kunnen zien is vrij groot omdat we een enorm assortiment aan apparatuur hebben opgebouwd in de afgelopen decennia. En mocht dit niet het geval zijn, dan gaan we graag deze uitdaging aan en zullen we speciaal voor u tegen een kleine meerprijs een transformator op maat bouwen.

Als u vandaag bestelt dan hebt u het pakket de volgende werkdag in huis

U kunt eenvoudig de transformator vinden door naar de site te gaan en daar op deze categorie te klikken. U krijgt dan eerst alle mogelijke varianten te zijn. Wilt u graag uw zoekgebied verkleinen? Bekijk dan onze website waar u één of meerdere van de volgende categorieën kunt vinden:

  • Het type transformator zoals beschermings-, spaar- of stuurtransformator,
  • Geef de ingangspanning en uitgangspanning aan,
  • Ook kunt u op vermogen, beschermingsklasse en uitvoering zoeken.

Hebt u hier nog vragen over? Bel ons dan tijdens kantooruren eens op of schrijf een e-mail naar de klantenservice. U bent tevens van harte welkom in Aalten.

Reageren is niet mogelijk