Noorderlicht vakantie bij kleinschalige reisorganisatie

Is onder het Noorderlicht vakantie vieren ook al jarenlang jouw droom? Laat deze droom uitkomen met hulp van reisorganisatie Xplore the North. Deze kleinschalige reisonderneming verzorgt al lange tijd Noorderlichtreizen voor vele reizigers. Ook voor mij en mijn vriend. Met een Noorderlicht vakantie van deze organisatie is jouw kans om dit adembenemende natuurfenomeen met je eigen ogen te zien zeer groot. Dankzij de vele jaren ervaring en de juiste kennis over het gebied weten de organisatoren van de reisorganisatie als geen ander hoe de kans op het zien van het fenomeen vergroot kan worden. Voor het Noorderlicht vakantie vieren in de Lofoten is hoe dan ook geen straf. Dit deel van Noorwegen is een prachtig gebied waar meer dan genoeg te doen en te zien is. Het is een onvergetelijke reis die iedereen eens in zijn of haar leven een keer gemaakt moet hebben. Een Noorderlicht vakantie van Xplore the North kan in Lapland, de Lofoten en zelfs in IJsland gevierd worden. Op iedere locatie ziet het natuurfenomeen er spectaculair en net weer een beetje anders uit.

Romantische Noorderlicht vakantie

Om te vieren dat we al vijf jaar samen zijn, zijn mijn vriend en ik samen op een Noorderlicht vakantie gegaan. Met behulp van de reisorganisatie hebben wij uiteindelijk gekozen voor de Lofoten. Dit leek ons de meest geschikte optie. De Lofoten liggen in Noorwegen en zijn echt adembenemend mooi. Het is een eilandengroep voor de kust van Noorwegen en het is ideaal geschikt voor een Noorderlicht vakantie. Dat hebben mijn vriend en ik ook mogen ervaren. De omgeving en de verblijfsplaatsen maken het tot een heel romantische reis. Wij hadden niet beter kunnen vieren dat we vijf jaar samen zijn. De kans om de Aurora Borealis in de Lofoten te zien is heel groot. Dit is ook een reden waarom we voor deze optie gekozen hebben. Onze Noorderlicht vakantie zag er ongeveer als volgt uit:

  • De duur van de reis was in totaal 8 dagen
  • De reis is te boeken tussen november en april. Wij kozen zelf voor begin december
  • We hadden vast verblijf, dus hoefden ons nergens zorgen over te maken
  • Omdat we van veel vrijheid houden, kozen we voor de optie ‘selfdrive’. Daarom beschikten we over een huurauto en konden we geheel vrij rondtoeren in de prachtige omgeving

We kunnen deze reis (de Rorbuer Escape + Selfdrive) zeker aanraden. Alles was heel goed verzorgd en we hebben genoten van begin tot eind.

Actieve maar ontspannen reis

Onze Noorderlicht vakantie was heel actief, maar tegelijkertijd ook ontspannen en comfortabel. Het verblijf was zeer goed geregeld en we waren van alle gemakken voorzien. Bovendien konden we van veel geweldige activiteiten genieten tijdens de Noorderlicht vakantie. Zo zijn we op bootsafari geweest tussen de prachtige fjorden en hebben we zelfs zeearenden gezien. Met een minibusje gingen we ook op een ‘noorderlichthunt’. Je gaat als het ware op zoek naar het oh zo bekende natuurfenomeen. Het heeft gewerkt, want mijn vriend en ik hebben met eigen ogen het prachtig verschijnsel mogen aanschouwen. Dit maakte onze Noorderlicht vakantie echt onvergetelijk. Maar ook de Lofoten zelf zijn meer dan de moeite waard. We hebben veel langs de prachtige kustlijn gereden en we hebben veel gezien. Ook te voet hebben we de omgeving verkend. De sneeuwschoenwandeling op de besneeuwde bergen was voor ons een van de hoogtepunten van de reis. Ons chalet was heel romantisch en comfortabel. We hadden onze eigen keuken en beschikten natuurlijk ook over wifi. Verder ontbrak het ons aan niets, omdat er een dorp op loopafstand ligt. We willen zeker nog een keer terug naar dit prachtige land.

Reageren is niet mogelijk