Muismat bedrukken

Iedereen gebruikt tegenwoordig eigenlijk wel een computer en zonder goede muismat kun je dan eigenlijk niet. Nu kun je natuurlijk een standaard exemplaar kopen, maar je kunt ook kiezen voor een muismat bedrukken. Waarom zou je hier nu voor kiezen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jij graag een mat wilt hebben met daarop een foto afgedrukt van je huisdier of van je kinderen. Of gewoon van een mooie foto die jij een keer gemaakt hebt. Als particulier is dit dus zeker een optie, je hebt dan in ieder geval een exemplaar dat helemaal uniek is en bij jou past. Maar een muismat bedrukken is ook voor bedrijven zeker een idee. Als je een kantoor hebt waar veel met computers gewerkt wordt, dan is het natuurlijk wel leuk als er bij iedere muis een mat te vinden is die past bij het bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfsnaam er op laten maken of je logo. Dit is niet alleen leuk om te doen voor gebruik op je eigen kantoor, een muismat bedrukken kan ook een goed idee zijn voor wie nog op zoek is naar een leuk relatiegeschenk. Geef klanten en zakenrelaties muismatten mee met jouw bedrijfslogo erop en ze zullen zeker nog regelmatig aan jou denken!

Mogelijkheden bij muismat bedrukken

Kies jij voor een muismat bedrukken, dan zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. In de eerste plaats is er natuurlijk het materiaal waar het matje van gemaakt wordt. Er zijn heel voordelige varianten verkrijgbaar die gemaakt zijn van foam, maar er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor rubber met een stoffen bovenzijde. Het voordeel van deze laatste variant kiezen als je een muismat bedrukken laat, is dat het rubber ervoor zorgt dat de muismatten heel stevig op tafel liggen en niet weg zullen glijden. Het stof zorgt bovendien voor voldoende weerstand voor mechanische muizen. Bij optische muizen is dit natuurlijk niet noodzakelijk, maar het is dan wel weer zo dat stof prettig aan je huid aanvoelt en ook dat is fijn als je veel met de muis werkt. Een andere mogelijkheid waar je uit kunt kiezen, is de vorm. Je kunt een muismat bedrukken die de standaard rechthoekige vorm heeft, maar er zijn tegenwoordig ook heel veel andere vormen mogelijk. Op die manier kun jij je nog meer onderscheiden van anderen.

Promoboer uitstekende keus voor zakelijke markt

Wil jij voor je onderneming muismat bedrukken laten, bijvoorbeeld voor eigen gebruik of voor relatiegeschenken, dan is Promoboer een uitstekende keus. Zij bieden vele mogelijkheden wat betreft vorm, materiaal en opdruk. Het bestellen gaat bij hen ook erg eenvoudig, wil jij een muismat bedrukken, dan volg je bij hen de volgende stappen:

  • je kiest een vorm: standaard, rond of naar eigen ontwerp, zoals de vorm van een appel, beer of kikker
  • je kiest het materiaal voor de bovenzijde: stof of plastic
  • je kiest het materiaal voor de onderzijde: rubber, foam of leer
  • je kiest een bedrukking: eigen logo, kalender of productfoto zijn een paar van de mogelijkheden

Heb je dit allemaal uitgekozen, dan kies je nog een levertijd. Ga jij voor een standaardlevertijd of heb je jouw bestelling met spoed mogelijk? In overleg is er heel veel mogelijk! Geef aan wat jouw wensen zijn en Promoboer zal je een zeer scherpe offerte toesturen! Nergens anders zul je zulke kwaliteit vinden tegen zulke scherpe prijzen. Als jij overweegt om muismat te bedrukken laten, dan moet je dus absoluut eens kijken wat voor mogelijkheden Promoboer jou allemaal kan bieden!

Reageren is niet mogelijk