Maak je eigen e sigaret vloeistof

Heb jij inmiddels de voordelen ontdekt van de e sigaret en ben je er klaar voor om dit naar een volgend niveau te nemen? Dan kun je er op de website van de Nieuwe Sigaret voor kiezen om zelf je eigen e sigaret vloeistof te maken. Dit klinkt misschien lastig, maar dit is het absoluut niet. Zeker niet met de zeer duidelijke handleiding die je op de website van de Nieuwe Sigaret vindt.

  • Zorg voor een ruime en opgeruimde tafel
  • Draag beschermende handschoenen
  • Maak gebruik van een mondmasker
  • Leg alle benodigdheden klaar

Wanneer je je eigen e sigaret vloeistof gaat maken is het ten eerste heel belangrijk dat je het op de meest veilige manier doet. De stof nicotine is zeer giftig en je wilt dus niet dat hier ongelukken mee gebeuren. Zorg er daarom ook altijd voor dat je eventuele kinderen uit de buurt houdt. Op de website van de Nieuwe Sigaret kun je niet alleen terecht voor het aanschaffen van de ingrediënten die je nodig zult hebben, ook kun je hier heel eenvoudig uitrekenen hoeveel je van alles nodig hebt. Er worden daarnaast ook duidelijke voorbeelden gegeven, waardoor het alleen maar makkelijker wordt om hierin de juiste keuzes te maken.

De ingrediënten voor je eigen e sigaret vloeistof

Wanneer je al een beetje bekend bent op het gebied van e sigaret vloeistof dan weet je dat er verschillende soorten ingrediënten zijn waar je uit kan kiezen. We hebben het dan niet alleen over de smaak, maar ook over het nicotinegehalte en of je voor PG en/of VG kiest. Daarnaast is er ook nog de keuze of je de e sigaret vloeistof met of zonder nicotine maakt en hoe hoog jij het nicotinegehalte wilt hebben. Een van de meest gestelde vragen die wij op dit gebied krijgen is of het niet makkelijker is om een kant en klare e liquid te kopen. Op zich is dit natuurlijk eenvoudiger. Je hoeft alleen maar de juiste e liquid te kiezen en deze vervolgens te bestellen. De keuze die je hebt op dit gebied is echter een stuk beperkter, daarnaast kun je de e liquid slechts in bepaalde (lage) hoeveelheden kopen. Omdat nicotine zo’n giftige stof is mag deze maar in bepaalde hoeveelheden tegelijkertijd verkocht worden. Daarom is er voor alle e liquids (ook degene zonder nicotine) een restrictie opgelegd. Als jij dus in een keer meer voorraad e sigaret vloeistof wilt hebben, dan is het een hele goede keuze om ervoor te kiezen het zelf te maken.

Aan de slag met je project

Heb jij alle spullen die je nodig hebt besteld op de website van de Nieuwe Sigaret? Dan is het tijd om je eigen e sigaret vloeistof echt te gaan maken. We raden je daarbij aan om altijd de handleiding bij de hand te houden. Zeker de eerste paar keren dat je dit doet. Als je er eenmaal wat meer ervaring mee hebt, dan weet je waarschijnlijk wel wat je moet doen en kun je de handleiding eventueel weglaten. Zorg er daarnaast voor dat je de nodige voorzorgsmaatregelen hebt genomen. Hou kinderen (en huisdieren) uit de buurt en bescherm ook jezelf door een mondkapje te dragen en ook je handen van handschoenen te voorzien. Je wilt er natuurlijk niet achter komen wat de schadelijke gevolgen van nicotine zijn wanneer je in aanraking komt met een te hoge dosis van dit middel. Heb je alles voor elkaar? Dan is het tijd om aan de slag te gaan en je eigen e sigaret vloeistof echt te gaan maken!

Reageren is niet mogelijk