Een flowpack is ideaal voor voedingsmiddelen

Zoekt u naar een verpakkingsbedrijf dat in flowpack kan verpakken? Is verpakkingswerk een taak dat u graag wilt uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn werk van heeft gemaakt? Dan hopen we  dat u bij ons aanklopt. Want wij van verpakkingsbedrijf-roosendaal.nl kunnen in transwrap en flowpack verpakken. Daaruit zult u wellicht kunnen opmaken dat wij ons voornamelijk hebben toegelegd op het verpakken van koekjes, chocola en snoep. Want flowpack impliceert dat het vrijwel vacuüm verpakt kan worden. Vacuüm is niet helemaal het goede woord omdat er een verpakkingsgas aan de flowpack wordt toegevoegd. Dat zorgt ervoor dat het product veel langer goed blijft dan wanneer er wel zuurstof bij kan komen. Het is dan ook in zoverre vacuüm in de zin dat er geen zuurstof bij komen. De mens heeft het nodig, maar levensmiddelen gaan er juist sneller door rotten. En dat is natuurlijk nu net wat u wilt voorkomen. Dit is overigens slechts een van de vele voordelen van deze verpakkingsmethode. Wist u bijvoorbeeld dat wij zowel losse chocolaatjes en snoepjes per stuk kunnen verpakken maar dat u er bij ons ook voor kunt kiezen om in multipacks te verpakken? We kunnen u daar vanzelfsprekend persoonlijk advies over geven. Nodig ons eens uit in uw fabriek of werkplaats of maak een afspraak met onze klantenservice zodat u eens hier in Roosendaal langskomt. We kunnen u de manier van inpakken direct laten zien. Bent u overtuigd? Dan bespreken we nadien aan de hand van een goede kop koffie uw mogelijkheden met betrekking tot flowpack.

Wij verpakken in flowpack

Het is aldus mogelijk om in single verpakkingen en multi verpakkingen uw levensmiddelen te verpakken tot een eindproduct. We kunnen daarom zeker niet alleen fabrikanten helpen maar ook:

  • Groothandelaren die bepaalde producten graag verder willen verwerken door er bijvoorbeeld singulier producten van te maken die als flowpack in automaten komen te liggen.
  • Ook in de horeca is er soms een schreeuw om flowpack. Als uniek restaurant zoekt u misschien naar een manier om uw bezoekers mee uit te zwaaien. Hebt u bijzondere chocolaatjes ontwikkeld die u bijvoorbeeld aan de klant meegeeft? Laat het dan per stuk in flowpack verpakken door ons verpakkingsbedrijf!
  • Ook promotiebedrijven willen hun producten in kleine beetjes aan de man brengen. denk aan cadeautjes op jaarbeurzen, evenementen en conferenties. Ook voor hen werken wij graag op maat.

Er zijn aldus vele redenen te bedenken om ook gebruik te maken van flowpack. Vraagt u daarom eens naar onze mogelijkheden. We nodigen u zeker graag een keertje uit. Bel tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar onze klantenservice met daarin al uw prangende vragen en/of opmerkingen en/of wensen. We zetten altijd alles op alles om u tegemoet te kunnen komen. Zo nodig produceren we de flowpack verpakkingen voor u op maat. Het kan ook zeker zo zijn dat we eerder transwrap aanraden.

Ook transwrap is een techniek die we kunnen toepassen

Bij transwrap worden “naakte” producten zoals losse koekjes en snoepjes afgevuld vanaf 10 gram. Het gaat dus om de wat grotere verpakkingen. Het wordt op grote schaal toegepast maar is minder geschikt voor het individueel verpakken van dergelijke levensmiddelen. Na ons werk wordt de verpakking altijd voorzien van een batchnummer waaruit u de datum van verwerking kunt aflezen. Ook plaatsen we de door u aangeleverde codes zoals streepjescode en of lotcode op de verpakking net als de verplichte houdbaarheidsdatum. Tot slot kunt u er kleine gadgets zoals hangers, boekjes en dergelijke aan hangen. We helpen u graag bij het produceren van promotiemateriaal dat we vervolgens na het verpakken aan het eindproduct toevoegen.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk