Druktechnieken voor producten bedrukken

Heb jij voor jouw bedrijf al wel eens gebruik gemaakt van druktechnieken om zaken te laten bedrukken? Je kunt dit op heel veel verschillende manieren inzetten. Een heel logische optie is bijvoorbeeld het creëren van bedrijfskleding, door te kiezen voor uniforme shirts, vesten of jassen en hier de bedrijfsnaam op te laten drukken. Op die manier is het meteen duidelijk wie voor jou werken en het geeft ook een professionele uitstraling. Een andere manier om druktechnieken voor jouw onderneming in te zetten, is bijvoorbeeld het laten bedrukken van shirts die jullie kunnen dragen als jullie als bedrijfsteam meedoen aan een sportwedstrijd. Ook voor bijvoorbeeld glazen en mokken op jullie bedrijfsvloer komt dit goed van pas. Het is dan meteen duidelijk dat het servies daar thuishoort en het geeft voor bezoekers ook weer een professionele uitstraling. Een heel andere reden om voor bedrukking te kiezen, is omdat je relatiegeschenken uit wilt delen. Dit is gebleken een heel effectieve manier van reclame maken te zijn en daar is iedere ondernemer natuurlijk naar op zoek. Hoe bereik je mensen nu het best? Het uitdelen van relatiegeschenken als paraplu’s, pennen en usb-sticks is dan erg effectief. Ook op die manier kun je druktechnieken dus inzetten voor jouw onderneming.

Verschillende soorten druktechnieken

Belangrijk om te weten is dat er tegenwoordig verschillende soorten druktechnieken bestaan, waardoor het eigenlijk mogelijk is om ieder soort oppervlak te bedrukken. Of je nu dus kleding van een opdruk wilt voorzien, of iets wat gemaakt is van kunststof, papier of glas, er is altijd wel een geschikte techniek voor handen. Ook maakt de vorm van het object niet heel veel meer uit. Platte vormen kunnen uiteraard altijd bedrukt worden, maar ook ronde vormen zijn geen probleem meer. Door de verschillende soorten druktechnieken kun je dus eigenlijk alles wat je maar wilt laten bedrukken. Je kunt dan, naast de hiervoor genoemde zaken, bijvoorbeeld denken aan:

  • strandballen
  • broodtrommels
  • bidons
  • iPhone hoesjes
  • isoleerflessen

En daarnaast zijn er nog heel veel meer opties mogelijk. Dit stelt jou in staat om alle vlakken binnen jouw bedrijf producten van jouw logo te voorzien, om een zo professioneel mogelijke uitstraling te creëren. Ook kun je hierdoor eigenlijk ieder soort artikel uitkiezen om als relatiegeschenk weg te geven. Vorm en materiaal hoeven geen belemmering meer te zijn door de verschillende druktechnieken die er zijn en daardoor kun je iets kiezen wat echt goed bij jouw onderneming past.

VK Print biedt veel mogelijkheden

Zoek jij een bedrijf dat veel druktechnieken beheerst en waar jij voor al je drukwerk terecht kunt? Dan is VK Print een goede optie! Zij beschikken over diverse technieken en over de modernste machines, waardoor zij bijna alle soorten drukwerk voor jou kunnen verzorgen. Alleen voor zaken die op een gewone drukpers moeten worden gedaan kun je niet bij hen terecht, maar voor alle andere soorten druktechnieken zijn zij echt de beste keus. Dit is niet alleen omdat zij over de beste machines beschikken, maar ook omdat hun personeel echte vakmensen zijn die hun vak goed verstaan. Wat voor soort technieken kunnen zij verzorgen? Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan textieldruk, waarbij kledingstukken bedrukt worden. Maar ook aan vlakzeefdruk, voor het bedrukken van vlakke oppervlakken. Hebben de objecten die van opdruk moeten worden voorzien een cilindrische vorm, zoals een emmer, bidon of isoleerfles? Dan is rondzeefdruk de aangewezen techniek om voor te kiezen. Tampondruk tot slot is daarnaast een zeer goede keus voor alle andere soorten vormen. Door deze verschillende druktechnieken en door de kwaliteit en het vakmanschap kan VK Print jou dus eigenlijk altijd van dienst zijn als het aankomt op bedrukkingen! Lees meer..

Reageren is niet mogelijk