Cursus schilderen in Amsterdam: een nieuwe hobby is geboren

Een tijdje geleden had ik behoefte aan een nieuwe hobby. Ik zat niet lekker in mijn vel en kon wel wat afleiding gebruiken. Ik had het heel druk op mijn werk en ook privé liep alles niet even lekker. En in een opwelling besloot ik me te gaan richten op een cursus schilderen in Amsterdam. Ik heb in het verleden toe ik jonger was veel geschilderd en hier werd ik altijd heel gelukkig van. Ik was benieuwd of ik dat geluk weer zou kunnen voelen tijdens een cursus schilderen in Amsterdam. Ik wilde wel een cursus schilderen in Amsterdam die echt bij mij zou passen. Er zijn veel diverse workshops en cursussen die worden aangeboden als het om schilderen gaat, maar ik had wel een paar wensen. Ik zou het leuk vinden als het een ervaren en professionele kunstenaar betreft, van wie ik het werk ook zou kunnen waarderen. Als je een beetje dezelfde stijl en smaak hebt, klikt dat wellicht beter. Ook zocht ik naar een atelier waar meerdere mogelijkheden zouden zijn wat betreft een cursus schilderen in Amsterdam. Zodat ik diverse cursussen zou kunnen uitproberen om zo er een te vinden waar ik echt blij van word.

Vincent van Oss biedt geweldige cursus schilderen in Amsterdam

Ik heb eerst online gezocht naar een geschikte cursus schilderen in Amsterdam. Ik ben er veel tegen gekomen en daarom heb ik ook wat bekenden uit Amsterdam gevraagd of zij ervaring hadden met een cursus schilderen in Amsterdam. Gelukkig kreeg ik een aantal keer dezelfde naam door als tip: Vincent van Oss. Deze naam werd meerdere keren zeer positief beoordeeld door vrienden en kennissen. Daarom besloot ik me gewoon op te geven voor een cursus schilderen in Amsterdam bij van Oss. Hij heeft een divers aanbod als het om een cursus schilderen in Amsterdam gaat:

  • Werkatelier
  • Basiscurus schilderen en tekenen
  • Mannelijk naakt

Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd en ik kan ze allemaal aanraden. Alles wordt op een toegankelijke en toch professionele manier gegeven, dat iedereen zich er prettig bij voelt. Het maakt dan ook niet uit als je nog niet veel ervaring hebt als het om schilderen gaat. Van Oss is er voor iedereen en weet met zijn expertise iedereen te boeien. Het enige wat jij hoeft te doen is je opgeven voor een van zijn cursussen en ontdekken hoe heerlijk het is om te doen.

Geef kunst een mooie plek in je leven

Cursus schilderen in Amsterdam: een nieuwe hobby is geborenIk kan niet beschrijven wat de cursussen van Van Oss voor mij hebben betekend. Het geeft me inspiratie, het geeft me rust. Ik kan er ontspannen en toch een creatieve boost van krijgen. Het is elke keer weer een cadeau als ik er heen mag. Ik kan mijn zorgen er helemaal opzij zetten, met iets bezig zijn dat ik ook nog zelf creëer, zelf helemaal in de hand heb. Ik kan zeggen dat ik ook best tevreden ben met de kunstwerken die ik heb gemaakt. Het is zo leuk om die in huis te hebben en cadeau te kunnen doen aan anderen. Inmiddels heb ik meer vrije tijd gecreëerd in mijn leven om met kunst en schilderen bezig te kunnen zijn. Want daar word ik simpelweg gelukkig van. En dat is toch het allerbelangrijkste in het leven. Ga naar de site van Vincent van Oss, want hij maakt zelf ook prachtige schilderijen. Als je zelf geen zin hebt om iets te maken, kan ik je zeker aanraden om iets van hem te kopen. Dan heb je in ieder geval iets moois om naar te kijken.

Reageren is niet mogelijk