Bootcamp kinderfeestjes

Bootcamp kinderfeestjes - Roy

Altijd weer die vraag wat je dit jaar weer eens moet doen voor het verjaardagsfeestje van jouw kind. Maar er is nu iets nieuws: bootcamp kinderfeestjes! Iedere ouder herkent het probleem van het organiseren van feestjes voor de kinderen. Het is altijd ontzettend lastig om iets te vinden wat niet te duur is om te doen en wat de kids ook nog eens leuk vinden. Bovendien wordt het steeds lastiger om origineel te zijn, veel leuke activiteiten zijn al door andere ouders georganiseerd voor het verjaardagsfeest van hun zoon of dochter. Maar bootcamp kinderfeestjes zijn nieuw en dus heb je hiermee zeker iets origineels te pakken! De prijs hiervoor valt bovendien erg mee, je bent dus geen vermogen kwijt voor een origineel feest! Als jij je dus ook al af zit te vragen wat je voor de volgende verjaardag weer eens moet bedenken en jouw zoon of dochter heeft zelf ook niet direct een leuk idee, stel dan eens de mogelijkheid van bootcamp kinderfeestjes voor! Grote kans dat jouw kleine hier meteen enthousiast over is!

Voordelen van bootcamp kinderfeestjes

Een groot voordeel van het kiezen voor een van de bootcamp kinderfeestjes, is dat je zelf verder niets meer hoeft te organiseren. Je hoeft enkel de reservering te maken bij Roy, de organisator van deze feestjes. In overleg spreken jullie een geschikte locatie af en de rest wordt voor je verzorgd! De prijs is inclusief limonade en cake voor de deelnemende kinderen en voor jullie als ouders staat er een kop thee klaar. Zo heb je dus alles in één keer geregeld, wel zo handig! Een ander groot voordeel van bootcamp kinderfeestjes is dat de jongens en meisjes alle kans krijgen om zich volledig uit te leven. Hebben ze net een ochtend op school achter de rug, dan hebben ze vaak nog ontzettend veel energie in hun lijf, waardoor stil zitten ze eigenlijk niet meer lukt. Ze willen rennen en vliegen en zich helemaal uitleven. En dit kan tijdens het bootcampen natuurlijk uitstekend! Je krijgt dus kinderen mee terug naar huis die heerlijk moe zijn van al de beweging die ze hebben gekregen. En ook het heerlijk buiten zijn in de buitenlucht is zal zorgen voor een gezonde vermoeidheid. Dit geeft jou de mogelijkheid om op een ontspannen manier het feest thuis af te sluiten met bijvoorbeeld nog wat lekkers en wat drinken. Je zult geen kind meer aan ze hebben na bootcamp kinderfeestjes!

Hoe ziet het feestje eruit?

Als je bootcamp kinderfeestjes boekt bij Roy, wat kun je dan verwachten? De volgorde van het gebeuren ziet er ongeveer als volgt uit:

  • warming up
  • zware oefeningen, zoals touwtrekken, opdrukken en rennen
  • pauze met cake en limonade
  • een stormbaan

Het leuke aan deze activiteiten is dat de kids samen zullen moeten werken om resultaat te bereiken en dat ze ondertussen toch heel veel lol met elkaar kunnen hebben. Dat maakt dat de bootcamp kinderfeestjes van Roy echt tot een groot succes zullen zijn! Wil jij nu zelf ook wel eens graag meedoen aan een dergelijke training en woon je in de buurt van Apeldoorn? Dan kun je daar acht keer per week meedoen aan een stevige work out in de buitenlucht. Niet alleen het bewegen zal een positief effect op je hebben, maar ook de frisse lucht die je zo binnen krijgt! Je blijft zo echt fit en ook gezonder. Als je graag wat meer wilt bewegen en je gaat daarvoor graag naar buiten, dan is dit dus een goede keus! Bootcamp kinderfeestjes of bootcamptrainingen voor volwassenen doe je dus bij Roy! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk