Autobedrijven

Bennie Wilmink is de betrouwbare autodealer in uw regio! Wij zijn een collectief van drie autobedrijven, die graag met u samenwerken om de perfecte auto voor u uit te kiezen. Naast dat wij een ruim assortiment nieuwe auto’s hebben van de merken Mitsubishi, Citroën en Suzuki hebben wij ook een ruim aanbod occasions. Daarnaast hebben wij een ervaren werkplaats, waar u terecht kunt voor al het nodige onderhoud aan uw auto. Uiteraard kijken wij in onze werkplaats ook onze occasions na, zodat u ervan uit kunt gaan dat uw occasion in perfecte staat is. Kom langs bij een van onze autobedrijven in Enschede, Almelo of Azelo of neem online contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Het begin van onze drie autobedrijven

Het verhaal van Bennie Wilmink begint niet bij de drie autobedrijven die hij momenteel bezit, maar gewoon op een boerderij in Azelo. Bennie werkte al jaren als automonteur en was vastbesloten ooit voor zichzelf te beginnen, wat hij op een goede dag in 1973 dan ook besloot te doen. Hij begon met slechts een enkele brug, maar in 1975 kwam daar al een showroom bij, zodat hij ook automodellen kon gaan verkopen. Van het een kwam het ander en Bennie Wilmink werd steeds meer een vaste naam in Azelo. Nadat Bennie in 1977 ook het dealerschap van het nieuwe merk Mitsubishi had gekregen omdat de oorspronkelijke regiodealer niet aan de verwachtingen voldeed, groeide het bedrijf steeds verder uit. En nu, anno 2012, is Bennie Wilmink eigenaar van drie succesvolle autobedrijven en is de naam Bennie Wilmink een begrip geworden in het oosten van het land. Hier kunt u terecht voor een uitstekende service, lage prijzen en natuurlijk gewoon een goede bak koffie. Bennie Wilmink en zijn medewerkers staan voor u klaar om u te helpen en u van deskundig advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees bijvoorbeeld deze recensie van een mevrouw uit Enschede die op zoek was naar een nieuwe auto.

Recensie Bennie Wilmink

Ik begon mijn zoektocht, zoals iedereen tegenwoordig, op het internet. Daar was het echter zo moeilijk zoeken en ik wist niet wie ik kon vertrouwen, dus ik besloot toch maar eens te gaan kijken bij een paar autobedrijven in de buurt. Bij geen enkele van die autobedrijven had ik het gevoel dat ik echt geholpen werd, dus ik begon de moed al op te geven. Nadat ik dit verhaal aan mijn buurvrouw had verteld raadde zij mij aan om eens bij Bennie Wilmink te gaan kijken. Dat was een ander soort autodealer dan al die andere autobedrijven, zei ze. Ik besloot om maar gewoon eens binnen te lopen in hun showroom aan de Westerval en ik werd gelijk blij verrast. Er kwam een vriendelijke werknemer op mij af, die mij gelijk een kopje koffie aanbood en die echt de tijd voor mij nam. De werknemer legde uit wat er allemaal mogelijk is bij Bennie Wilmink en vroeg waar ik naar op zoek was. Ik vertelde dat ik het liefst een occasion had, maar dat ik mij altijd zorgen maakte dat ik een kat in de zak kocht. De werknemer verzekerde mij dat dat bij Bennie Wilmink zeker niet zo was en liet mij zelfs hun werkplaats zien, iets wat bij de andere autobedrijven mij nooit aangeboden was geweest! We liepen langs de verschillende occasions die in showroom stonden en ik koos uiteindelijk voor de perfecte auto voor mij. Nadat ze deze auto nog helemaal hadden nagekeken in de werkplaats kon ik de auto drie dagen later ophalen. Ik zou Bennie Wilmink aan iedereen aan bevelen!

Reageren is niet mogelijk