Auto verkopen bij aanschaf nieuwe

Wie een nieuwe wagen koopt, die zal in de meeste gevallen de oude auto verkopen willen. Uitzondering is het wanneer je er een bij koopt omdat je gewoon een tweede voertuig nodig hebt, omdat jullie bijvoorbeeld anders niet allebei op het werk kunnen komen. Maar over het algemeen is het toch zo dat dit niet het geval is en dat je daarom graag de oude zo snel mogelijk kwijt bent. Waarom is zo snel mogelijk je auto verkopen nu zo belangrijk? Daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats is het natuurlijk zo dat veel mensen gewoon onvoldoende parkeerruimte in de buurt van hun woning hebben, waardoor ze een tweede exemplaar gewoon niet kwijt kunnen. Soms moet er zelfs betaald worden voor parkeerplekken en dan brengt dit parkeerprobleem ook nog eens extra kosten met zich mee. Die extra kosten heb je hoe dan ook al voor de verzekering en voor de wegenbelasting. Dat is natuurlijk een beetje zonde voor een voertuig dat je niet meer gebruikt. Snel je auto verkopen is dus praktisch en financieel wel zo voordelig!

Auto verkopen: hoe pak je dit aan?

Dan zit je natuurlijk wel met de vraag: hoe pak ik dit nu het best aan? Je hoeft niet per se te kiezen voor de auto verkopen, je hebt ook de mogelijkheid van inruilen bij je garage waar je de nieuwe koopt. Maar laten we eerlijk zijn, vaak is het bedrag dat je krijgt als inruilwaarde niet heel erg aantrekkelijk. Het gemak van deze deal is vaak de enige reden waarom mensen hiervoor kiezen. Wat dan te doen als jij dit geen aantrekkelijke optie vindt? Je kunt proberen om hem zelf te verkopen, bijvoorbeeld door hem langs de kant van de weg te parkeren met een te koop bordje erbij. Maar dan moet je hier natuurlijk wel de ruimte voor hebben en je moet aan een doorgaande weg zitten, anders is de kans wel erg klein dat er iemand met interesse langskomt. Je kunt ook je auto verkopen via internet, daar is de kans groter dat je mogelijke geïnteresseerden vindt. Bijvoorbeeld via sites waar je diverse artikelen aan kunt bieden. Probleem is echter dat het online aanbod vaak al erg groot is, waardoor de kans alsnog vrij klein is dat je hiermee daadwerkelijk succes zult hebben. Dat is natuurlijk jammer, want je wilt wel graag snel je auto verkopen. Hoe kun je dit nu het beste aanpakken?

Snel en gemakkelijk geregeld

Het snelst kun jij je auto verkopen via AutoInkoopSpecialist.nl. Zij hebben contacten met heel veel opkopers door het hele land en verkoop via hen gaat als volgt in zijn werk:

  • jij meldt je voertuig aan
  • opkopers krijgen de kans om te bieden
  • je bepaalt of je akkoord gaat met het hoogste bod of niet
  • de overdracht vindt plaats

Dit kan allemaal op heel korte termijn gebeuren, vanaf het moment dat jouw wagen online gezet wordt, hebben opkopers namelijk 24 uur de tijd om te bieden. Je weet dus na een dag al wat het hoogste bedrag is waarvoor jij je auto verkopen kunt. Het kan zijn dat dit je bevalt, maar het kan je ook tegenvallen en dan hoef je natuurlijk niet akkoord te gaan. Aanmelden is namelijk geheel vrijblijvend. Ga je akkoord, dan spreek je met de koper een moment voor de overdracht vast en tijdens de overdracht krijg je meteen het geld en de RDW vrijwaring. Zo is het dus heel snel geregeld! Aanmelden is bovendien erg eenvoudig, zelfs als je helemaal geen kennis op dit vlak hebt, kun je dit helemaal zelf doen. Snel je auto verkopen regel je dus via Auto Inkoop Specalist!

Reageren is niet mogelijk